onsdag 21 mars 2012

Just nu...

... dricker vi kaffe ur våra nya muggar:)

Oh yes, äntligen kom vi iväg till Malmö, tog en fika på Starbucks som öppnat på stationen och åt riktigt god middag på en Indisk restaurang. Däremellan sprang vi in och ut i affärer, satt och njöt av solen och bara tittade på folklivet. Med andra ord så har vi haft en härlig dag!
Och tänk att vi kom ihåg vår lilla resekamera så lite matfoto blev det också, men dom får ni vänta på lite till. Men de som väntar på något gott väntar ju aldrig för länge, eller hur?

Nu ska vi lägga fötterna i blöt och sedan jäsa i tv-soffan, ikväll kollar vi lite extra på Kobra på Svt1 som ska handla om de åtråvärda stjärnorna i Guide Michelin och hur mycket de betyder för kockarna.
21.30 börjar det, får väl hoppas vi orkar hålla ögonen öppna så länge, man blir lite nanni av alla intryck när man varit i storstaden...:)

Smaklig spis! / Anki och Håkan

15 kommentarer:

  1. Så trevligt det låter och ni har ju haft ett underbart väder idag! Indiskt, me like! Vad åt ni? Stor kram till er!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Mycket trevligt minsann. We like to, menyn får du veta inom kort - håll ut.

      Radera
  2. Jag älskar Starbucks! Jag beställer alltid latte med karamellsmak! :-) Eller om det är sommar tar jag en iskall caramel frappuccino, med grädde och kolasås...mmm... Härligt med Malmötur!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi också! Här blev det en styck frappuccino med grädde och en macchiato, fast Anki hade helst velat ha sin favorit "Iced green tea" som de inte verkade ha...

      Radera
  3. Låter som en härlig dag, ett trevligt avbrott i vardagen!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Mycket härligt, avbrott är väldigt välkomna:)

      Radera
  4. Skön dag, ska oxå kolla in det programmet i dag tänkte jag
    Ha det gott

    SvaraRadera
  5. Härligt det låter, vilken dag! Ingen Irish coffee då? Nähä :-)

    Vilket gulligt ord, nanni. Först fattade jag inte och trodde ni hade skrivit något fel. Men det är ju att vara lite trött förstås och vilja nanna - gå och lägga sig!

    Tack för TV-tipset, förresten. Det hade jag missat i tablån.

    Sov sött!

    SvaraRadera
  6. Verkar vara en av de få som inte förstår tjusningen med Starbucks. Tycker mest att det är dyrt. Sorry!! Kanske beror på att jag inte varit i USA så mycket (i kaffedrickande ålder i allafall)?!
    Härligt med en skön ledig dag och bara njuta av det härliga vårvädret!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tjusningen ligger nog mer i att de var först, för visst är det dyrt och kaffet tunt, men man kan ta en dubbel espresso i...och någon gång är det nice att låta sig tjusas av STORT STORT, även om det kostar en peng... ;)

      Radera
  7. Snygga muggar!! Måste erkänna en sak...jag har inte varit där ännu. Jag som led av svår Starbucks abstinens mina första månader hemma i Sverige måste ha acklimatisserat mig bra ;) Men snart så ska det bli ett besök. Härlig dag att göra stan i solskenet.
    Natti natti

    SvaraRadera
  8. Fin dag ni haft! Starbucks frappuccino är så gott :)

    SvaraRadera
  9. Låter som att ni haft en underbar dag! Och tack för tv-tipset, ska försöka se det på svt play. :) Kram

    SvaraRadera
  10. <3 Jag vill önska dig en kanon fin torsdag <3
    KRAM i massor!!!!

    SvaraRadera
  11. Jaha, nu har ni också varit där och ni har handlat också ser jag! :) Jag var inte riktigt nöjd med kaffet första gången, men förra tog jag en extra shot i och då blev det perfekt!

    SvaraRadera

Tack för att ni skriver en rad i vårt kök!