tag:blogger.com,1999:blog-4232282486110127427.post8219694500047686085..comments2024-03-20T10:47:41.223+01:00Comments on MÅRTENSSONS KÖK: Dansk fläskstekMårtenssons kökhttp://www.blogger.com/profile/17405150048469046387noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-4232282486110127427.post-57698126065495658232019-04-27T10:40:43.209+02:002019-04-27T10:40:43.209+02:00Hej,
vi köper oftast på Coop men det är inte varje...Hej,<br />vi köper oftast på Coop men det är inte varje gång de har det på sina hyllor tyvärr. Mårtenssons kökhttps://www.blogger.com/profile/17405150048469046387noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4232282486110127427.post-13175935602441466082019-04-15T12:49:31.010+02:002019-04-15T12:49:31.010+02:00Hej! Var kan jag köpa asiergurka inlagd o klar?Hej! Var kan jag köpa asiergurka inlagd o klar?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05807226535531479110noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4232282486110127427.post-24576413524176962017-03-18T12:30:30.742+01:002017-03-18T12:30:30.742+01:00Bra tips, det ska vi absolut ta och prova. Tackar!...Bra tips, det ska vi absolut ta och prova. Tackar!Mårtenssons kökhttps://www.blogger.com/profile/17405150048469046387noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4232282486110127427.post-70384409111540480792017-03-17T18:03:05.626+01:002017-03-17T18:03:05.626+01:00Ett tips är att börja med att ha svålsidan neråt i...Ett tips är att börja med att ha svålsidan neråt i vattnet första halvtimmen i ugnen. Då blåser svålen upp jättemycket när man kör den sista minutrarna på hög värme, gärna med luckan lite öppen :)Annikanoreply@blogger.com