tag:blogger.com,1999:blog-4232282486110127427.post8249569385903782740..comments2024-03-20T10:47:41.223+01:00Comments on MÅRTENSSONS KÖK: Nästan lammstek...Mårtenssons kökhttp://www.blogger.com/profile/17405150048469046387noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-4232282486110127427.post-91153499740422253002011-03-09T16:13:44.764+01:002011-03-09T16:13:44.764+01:00Lena; Varsågod, det var så lite så.Lena; Varsågod, det var så lite så.Mårtenssons kökhttps://www.blogger.com/profile/17405150048469046387noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4232282486110127427.post-10823889303999322332011-03-09T01:30:49.168+01:002011-03-09T01:30:49.168+01:00Det där hade passat min gom!
(Tack för "stöd...Det där hade passat min gom!<br /><br />(Tack för "stödord" när jag kroknade)Lenahttp://almamater.bloggplatsen.se/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4232282486110127427.post-12440607219025278792011-03-08T18:50:58.729+01:002011-03-08T18:50:58.729+01:00Tina; Visst är det gott, perfekt till påsk.
Louis...Tina; Visst är det gott, perfekt till påsk.<br /><br />Louise; Gott med oliver i oxå. Varsågod, bra att det kan komma till användning. <br /><br />charlotta; Vassego!Mårtenssons kökhttps://www.blogger.com/profile/17405150048469046387noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4232282486110127427.post-15385893141875181942011-03-08T10:54:02.638+01:002011-03-08T10:54:02.638+01:00nu blev jag direkt sugen på ugnsrostade rotfrukter...nu blev jag direkt sugen på ugnsrostade rotfrukter. var hur länge sedan som helst som jag åt det. tack för påminnelsen!charlottahttp://www.matrepubliken.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4232282486110127427.post-73753737828797656352011-03-08T10:51:04.625+01:002011-03-08T10:51:04.625+01:00Mums vad gott det ser ut! Har gjort något liknande...Mums vad gott det ser ut! Har gjort något liknande tidigare och hade även ner gröna oliver i "fickorna". Så gott!<br />Tack för alla bra Skåne-tips de kommer komma till användning inför kommande resor också!<br /><br />Mvh LouiseLouise´s Spishttps://www.blogger.com/profile/13252607056134425961noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4232282486110127427.post-45602485067150194932011-03-08T07:49:41.768+01:002011-03-08T07:49:41.768+01:00Lamm är gott!.. och tillsammans med en god potati...Lamm är gott!.. och tillsammans med en god potatisgratäng som är förbjudet gott....men de blir ack så sällan det görs. Men vi närmar ju oss påsktider nu så då skall de väll inhandlas. =))Tinas skåpmathttp://tinaz.blogg.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4232282486110127427.post-52646709600618683812011-03-07T22:56:12.995+01:002011-03-07T22:56:12.995+01:00Remsan; Ja, visst kan vi ta riktigt lamm, bara svä...Remsan; Ja, visst kan vi ta riktigt lamm, bara sväng förbi! <br /><br />Karin; Då passar detta dej perfekt, du slipper lammsmaken men får ändå vitlökssmaken. <br /><br />OvanligtGott; Absolut!Mårtenssons kökhttps://www.blogger.com/profile/17405150048469046387noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4232282486110127427.post-43210431844581122212011-03-07T22:21:18.202+01:002011-03-07T22:21:18.202+01:00vitlök som är så gott!vitlök som är så gott!Vegohimlenhttps://www.blogger.com/profile/17585563068272925295noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4232282486110127427.post-66685443576719790772011-03-07T22:08:04.751+01:002011-03-07T22:08:04.751+01:00Jag tillhör dom som har svårigheter med att äta la...Jag tillhör dom som har svårigheter med att äta lammkött. Det kan beror på att den allra första gången jag blev bjuden på lammstek smakade det verkligen ull. Själv har jag därför aldrig varit i närheten av att bli frestad att köpa och laga till lamm.Karin W.https://www.blogger.com/profile/02780136821286168879noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4232282486110127427.post-68778418857306737382011-03-07T22:06:03.644+01:002011-03-07T22:06:03.644+01:00Jag hade också gärna smakat lite nästan lamm, elle...Jag hade också gärna smakat lite nästan lamm, eller så tar vi lite riktigt lamm när jag kommer :-) Börjar bli dags för lite stek snart tycker jag. Får nog bli en innan påsk.Remsanhttps://www.blogger.com/profile/11667887819610200216noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4232282486110127427.post-70338897170853902382011-03-07T21:35:06.139+01:002011-03-07T21:35:06.139+01:00Jimmie; Jaha, får kanske investera i en lös blixt....Jimmie; Jaha, får kanske investera i en lös blixt... Tack för tipsen!Mårtenssons kökhttps://www.blogger.com/profile/17405150048469046387noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4232282486110127427.post-32823624106248101182011-03-07T21:25:57.128+01:002011-03-07T21:25:57.128+01:00När det gäller matfotografering så gäller det att ...När det gäller matfotografering så gäller det att ha mycket ljus bakifrån och lätta upp ljuset framifrån. Så då behöver du två blixtar en som du har ställt lita starkare bakifrån och ett steg under framifrån för att få känslan att det är dagsljus som träffar bilden. <br />Om du vill satsa på ett litet billigare studiopaket så skulle jag nog rekommendera detta. <br />Dörr Studioblixtpaket DS120M, 2st blixtar + tillbehör och det finns på cyberphoto för 2490:- och är något att växa i. behöver du mer tipps och råd eller en ritning på hur jag ställer upp ljuset så hör av dig.Jimmiehttp://varldensbastamatblogg.blogg.se/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4232282486110127427.post-41588977106425757842011-03-07T20:14:57.906+01:002011-03-07T20:14:57.906+01:00Christer; Nästa gång du är i krokarna så:) Tack!Christer; Nästa gång du är i krokarna så:) Tack!Mårtenssons kökhttps://www.blogger.com/profile/17405150048469046387noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4232282486110127427.post-52944956166473754942011-03-07T18:52:59.925+01:002011-03-07T18:52:59.925+01:00Det nästanlammet hade jag gärna smakat på. Ser fan...Det nästanlammet hade jag gärna smakat på. Ser fantastiskt gott ut:-)Christerhttps://www.blogger.com/profile/01521074497713273310noreply@blogger.com