tag:blogger.com,1999:blog-4232282486110127427.post1630706662936146900..comments2024-03-20T10:47:41.223+01:00Comments on MÅRTENSSONS KÖK: Fyll en filé!Mårtenssons kökhttp://www.blogger.com/profile/17405150048469046387noreply@blogger.comBlogger18125tag:blogger.com,1999:blog-4232282486110127427.post-70268204438893038162012-03-16T20:42:05.227+01:002012-03-16T20:42:05.227+01:00Ser allt himla gott ut :-)Ser allt himla gott ut :-)Cupcakesfluffanhttps://www.blogger.com/profile/04273912453542812892noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4232282486110127427.post-27169135177853793842012-03-16T18:22:47.265+01:002012-03-16T18:22:47.265+01:00Nej, det kan man verkligen inte, inte så länge det...Nej, det kan man verkligen inte, inte så länge det blir goda maträtter av dom i alla fall:)<br /><br />Detsamma till dej, Hanna.Mårtenssons kökhttps://www.blogger.com/profile/17405150048469046387noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4232282486110127427.post-9933886687650635382012-03-16T18:22:05.654+01:002012-03-16T18:22:05.654+01:00Tack, ja det kan bli riktiga höjdare ibland!
Jaha...Tack, ja det kan bli riktiga höjdare ibland! <br />Jaha, struts är rött men kyckling inte. Undrar hur det är med kalkon då?Mårtenssons kökhttps://www.blogger.com/profile/17405150048469046387noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4232282486110127427.post-69050859063336352502012-03-16T18:21:00.838+01:002012-03-16T18:21:00.838+01:00Tack!Tack!Mårtenssons kökhttps://www.blogger.com/profile/17405150048469046387noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4232282486110127427.post-24159923177675982702012-03-16T18:20:40.652+01:002012-03-16T18:20:40.652+01:00Klart som korvspad att det ska vara Håkan som fixa...Klart som korvspad att det ska vara Håkan som fixat korven:)<br />Jo då Emmy, vi tittade på varandra i skolan också. Kände varandra gjorde vi inte, men att vi hade full koll på varandra redan i tonåren konstaterade vi snabbt när vi "fick ihop det" som vuxna:) <br />Fast några danser med varandra blev det inte heller förrän i "mogen" ålder, men då rockades det loss rejält:) :)Mårtenssons kökhttps://www.blogger.com/profile/17405150048469046387noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4232282486110127427.post-76017579031180697012012-03-16T17:34:39.545+01:002012-03-16T17:34:39.545+01:00Kycklingrecept kan man aldrig få för många av! Tre...Kycklingrecept kan man aldrig få för många av! Trevlig helg på er!Matarkivethttps://www.blogger.com/profile/00725512993895407826noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4232282486110127427.post-88419537880282791442012-03-15T23:33:13.829+01:002012-03-15T23:33:13.829+01:00Så gott det ser ut och spännande med vad Håkan hit...Så gott det ser ut och spännande med vad Håkan hittat på, o vad de kan bli i slut ändan av ett hopkok!..=)<br />Ja jag har hört att vilt inte hör till rött kött konstigt! ...ja och att struts även kan höra till rött. Fast nu äter vi nog mest Vilt i denna familj och bra med kyckling. Korv är jag ju förtjust i, då särskilt finsk knackkorv som är fantastiskt god men dyr.Tinas Skåpmathttp://tinaz.blogg.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4232282486110127427.post-69698940035065065812012-03-15T22:41:20.955+01:002012-03-15T22:41:20.955+01:00Klockren betraktelse där. Håkan & Anki redan p...Klockren betraktelse där. Håkan & Anki redan på skoltiden. Är det verkligen så? Vem bjöd upp vem på skoldansen ;-)Lotta i Två små kökhttp://www.lottakruse.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4232282486110127427.post-61691304199994464192012-03-15T22:13:35.347+01:002012-03-15T22:13:35.347+01:00Det här låter verkligen som ett trevligt recept, h...Det här låter verkligen som ett trevligt recept, hurra för Håkan!Ninahttp://www.denvassastekniven.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4232282486110127427.post-84522919820068528762012-03-15T21:55:38.998+01:002012-03-15T21:55:38.998+01:00Kyckling äter vi också väldigt mycket. Barnen älsk...Kyckling äter vi också väldigt mycket. Barnen älskar det, mer än korv. Fast ska man äta korv så ska det väl vara Håkan bakom den också! <br />Är det sant? Kände ni varandra redan i skolan och blev sedan tillsammans långt senare? Så det kan bli! Häftigt.Remsanhttps://www.blogger.com/profile/11667887819610200216noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4232282486110127427.post-52623631665235063342012-03-15T21:30:12.698+01:002012-03-15T21:30:12.698+01:00Ja, vi har liksom anat det:)
Detsamma till dej!Ja, vi har liksom anat det:) <br /><br />Detsamma till dej!Mårtenssons kökhttps://www.blogger.com/profile/17405150048469046387noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4232282486110127427.post-32629798671045376572012-03-15T21:29:22.190+01:002012-03-15T21:29:22.190+01:00Ja, visst är det lite konstigt att vissa inte upps...Ja, visst är det lite konstigt att vissa inte uppskattar parmesanost? Men alla har vi våra lyten och men:):) Vissa gillar ju inte vitlök till exempel:)<br /><br />Ja, varierat enligt kostcirkeln, det kan väl inte vara så farligt?Mårtenssons kökhttps://www.blogger.com/profile/17405150048469046387noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4232282486110127427.post-2690773471494567392012-03-15T21:25:34.070+01:002012-03-15T21:25:34.070+01:00Har ingen aning om hur umami funkar men det är kla...Har ingen aning om hur umami funkar men det är klart att alla inte gillar parmesan (hur konstigt det än låter). Försökte bara vara lite pretto :-) <br /><br />För övrigt så tar jag till mig de gamla hederliga kostråden, att äta lite av mycket - varierad kost. Hur svårt ska det va liksom?Lottahttps://www.blogger.com/profile/09020316923959782417noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4232282486110127427.post-81377079969439533992012-03-15T21:17:40.067+01:002012-03-15T21:17:40.067+01:00Ni brukar ju besöka min blogg och vet att jag/vi g...Ni brukar ju besöka min blogg och vet att jag/vi gillar kyckling MYCKET. Det tröttnar man aldrig på inte.<br />Eran rätt låter som ett smaskigt recept.<br />Visst är det kul att hitta på sina egna recept :-)<br /><br />Ha en skön och go helg!<br />KRAMLätta och Goda recepthttps://www.blogger.com/profile/02786983693452880187noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4232282486110127427.post-4892749358212327162012-03-15T21:11:17.688+01:002012-03-15T21:11:17.688+01:00Ja, det uppskattas med en sådan man (/Anki).
Tydl...Ja, det uppskattas med en sådan man (/Anki). <br />Tydligen är det just sånt där bearbetat kött som är det absolut värsta, men visserligen så råder de inte till att helt avstå. 500 g/vecka och person är tydligen inte så farligt. Det gäller att välja vad man ska ha då, noga...<br /><br />Intressant det där om umami och parmesan, faller alla verkligen för det då? <br /><br />Vassego! (/Håkan)Mårtenssons kökhttps://www.blogger.com/profile/17405150048469046387noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4232282486110127427.post-40917543271563088162012-03-15T20:09:21.551+01:002012-03-15T20:09:21.551+01:00Vad underbart med en man som "hitte på" ...Vad underbart med en man som "hitte på" i köket. Den dagen lär jag aldrig uppleva... Som ni skriver. Det senaste enligt rönen är ju verkligen att skippa rött och processat kött. Korv för bövelen, nej! Det förkortar livet hörde jag på Nyhetsmorgon.<br /><br />Alltså parmesan och hederlig rökt skinka. Say no more. Parmesan har jag förresten hört har smaken av umami, den fulländade som tillfredsställer alla smaklökar.<br /><br />Tack Håkan!Lottahttps://www.blogger.com/profile/09020316923959782417noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4232282486110127427.post-34570787868015779472012-03-15T18:14:33.530+01:002012-03-15T18:14:33.530+01:00Tihifniss, där fick du väl allt till det:)Tihifniss, där fick du väl allt till det:)Mårtenssons kökhttps://www.blogger.com/profile/17405150048469046387noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4232282486110127427.post-47817267561073532502012-03-15T18:02:35.455+01:002012-03-15T18:02:35.455+01:00Ni kan väl knacka på hos Björn R, han har nog lite...Ni kan väl knacka på hos Björn R, han har nog lite brunkräm att låna ut (om den inte är slut det vill säga). Fniss.Kimhttp://tantrussinsbak.blogspot.comnoreply@blogger.com