tag:blogger.com,1999:blog-4232282486110127427.post2009844966710673390..comments2024-03-20T10:47:41.223+01:00Comments on MÅRTENSSONS KÖK: Janssons frestelse med matjessillMårtenssons kökhttp://www.blogger.com/profile/17405150048469046387noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4232282486110127427.post-5633201507212707932016-06-21T21:14:37.887+02:002016-06-21T21:14:37.887+02:00Tack! Ja vi blev väldigt positivt överraskade, det...Tack! Ja vi blev väldigt positivt överraskade, det blev nästan en helt ny rätt:) Visst är den perfekt till vickning, som för övrig är ett ord som vi använder alldeles för sällan, det låter så himla trevligt tycker vi! Mårtenssons kökhttps://www.blogger.com/profile/17405150048469046387noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4232282486110127427.post-25306649761325056122016-06-20T22:32:51.535+02:002016-06-20T22:32:51.535+02:00Men så gott det här verkar! Jag älskar Janssons fr...Men så gott det här verkar! Jag älskar Janssons frestelse och det måste ju vara lika gott med matjes i som med ansjovis. Och vilken bra vickningsrätt så här i sommartider tänker jag. /Anna JAnonymousnoreply@blogger.com