tag:blogger.com,1999:blog-4232282486110127427.post662519333370597440..comments2024-03-20T10:47:41.223+01:00Comments on MÅRTENSSONS KÖK: Brantevikssill Mårtenssons kökhttp://www.blogger.com/profile/17405150048469046387noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-4232282486110127427.post-13595702277372655042018-12-05T19:27:50.922+01:002018-12-05T19:27:50.922+01:00Ankis mor lärde oss att alltid frysa sillen först ...Ankis mor lärde oss att alltid frysa sillen först och sedan dra av skinnet när sillen inte är helt upptinad så håller den sej hel bättre. Viktigt är också att dra nerifrån sillrumpan och upp, sa hon alltid.<br />Hoppas det kan hjälpa dej lite. Mårtenssons kökhttps://www.blogger.com/profile/17405150048469046387noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4232282486110127427.post-72645049845188991772018-12-01T13:25:22.568+01:002018-12-01T13:25:22.568+01:00Har gjort Brantevikssill, första gången blev den j...Har gjort Brantevikssill, första gången blev den jättegod. andra gången gick den i småbitar(hade lagt in hela siller)blev så besviken. Har hört att sillen inte skall vara helt färsk! Stämmer det?? Mvh MonicaAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/08019289403396157719noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4232282486110127427.post-74405909274951944282016-12-13T21:03:53.102+01:002016-12-13T21:03:53.102+01:00Absolut, det går jättebra. Häll bort lagen den lig...Absolut, det går jättebra. Häll bort lagen den ligger i och hoppa över den översta delen av vårt recept, dvs börja vid "5 dl socker"<br />Lycka till!Mårtenssons kökhttps://www.blogger.com/profile/17405150048469046387noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4232282486110127427.post-41260186363877658712016-12-13T20:39:36.791+01:002016-12-13T20:39:36.791+01:00Kan man göra detta på sån 5 min sill??Kan man göra detta på sån 5 min sill??Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4232282486110127427.post-23180112820628497962015-12-19T19:04:00.845+01:002015-12-19T19:04:00.845+01:00Nej Karin, det stämmer att det inte ska vara ättik...Nej Karin, det stämmer att det inte ska vara ättika i lagen, inte mer än första gången så att säga. Det blir syröigt ändå, samtidigt som Brantevikssillen är en lite sötare sill. <br />Lycka till med inläggningen och kram på dej!Mårtenssons kökhttps://www.blogger.com/profile/17405150048469046387noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4232282486110127427.post-6509191429090176892015-12-19T17:49:43.058+01:002015-12-19T17:49:43.058+01:00Men alltså ska det inte vara ngn ättika i lagen?
R...Men alltså ska det inte vara ngn ättika i lagen?<br />Räcker det med syra när den legat i ättika och vatten?<br />Nu blev det lite klurigt här;-)KarinWhttp://chiliconkarin.blogg.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4232282486110127427.post-73301939556414989542015-12-03T19:44:26.084+01:002015-12-03T19:44:26.084+01:00Brantevikssill ville jag ju också testa eftersom j...Brantevikssill ville jag ju också testa eftersom jag hört så mycket om den sillen, blir många sorter nu! <br />Kram på er fina skåningar!KarinWhttp://chiliconkarin.blogg.senoreply@blogger.com