tag:blogger.com,1999:blog-4232282486110127427.post6763389391114595123..comments2024-03-20T10:47:41.223+01:00Comments on MÅRTENSSONS KÖK: Koka julskinka och sedan griljera med hjälp av ErnstMårtenssons kökhttp://www.blogger.com/profile/17405150048469046387noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-4232282486110127427.post-43126928643461599322014-12-19T10:56:38.053+01:002014-12-19T10:56:38.053+01:00Tack för den fina komplimangen, den suger vi åt os...Tack för den fina komplimangen, den suger vi åt oss:) <br />Alltid lika roligt att prova nya smaker och varianter. <br /><br />Kramar till dej, Jenny! Mårtenssons kökhttps://www.blogger.com/profile/17405150048469046387noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4232282486110127427.post-68941873185016555412014-12-16T18:35:37.228+01:002014-12-16T18:35:37.228+01:00Helt ärligt så har jag nog aldrig sett nån skinka ...Helt ärligt så har jag nog aldrig sett nån skinka se så läcker ut! WOW! <br />Testade en griljering med poppade senapsfrön förra året, den var bra!<br /><br />Stor kram till er! //JennyMittgodastefinastehttps://www.blogger.com/profile/03865977237572544812noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4232282486110127427.post-21376040520953498622014-12-15T21:58:07.384+01:002014-12-15T21:58:07.384+01:00Ja du Sara, det kan man ju verkligen undra vad det...Ja du Sara, det kan man ju verkligen undra vad det beror på... Här har det blivit vanlig griljering i år också, de gånger vi gör med griljering för det är inte på alla det hamnar sådant:) Men denna versionen blir det också en av denna julen. <br />Tack, hoppas det blir så för dej också<br />kramarMårtenssons kökhttps://www.blogger.com/profile/17405150048469046387noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4232282486110127427.post-42467378854313377362014-12-15T21:53:59.285+01:002014-12-15T21:53:59.285+01:00Precis, vi brukar också köpa på oss mer än en för ...Precis, vi brukar också köpa på oss mer än en för att använda till både pålägg och andra maträtter. Minns Mannerströms makaronipudding... och att ha i ärtsoppan är perfekt. Efter jul är dom oftast lite billigare också;) <br />Ja, han kan den där Ernst. Mårtenssons kökhttps://www.blogger.com/profile/17405150048469046387noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4232282486110127427.post-27164003966416573232014-12-15T19:55:44.473+01:002014-12-15T19:55:44.473+01:00Undrar varför folk tycker att det är viktigare med...Undrar varför folk tycker att det är viktigare med svensk julskinka än svenskt kött annars? Märkligt... Nåväl, fin skinka det där! Låter gott, men här blir nig den traditionella griljeringen ändå, jag är lite som Håkan där ;) Ha en skön vecka, kram!Sara på Vardag.nuhttps://www.blogger.com/profile/04691618741613240204noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4232282486110127427.post-23393064472928135032014-12-15T19:54:49.567+01:002014-12-15T19:54:49.567+01:00Julskinka är ju faktiskt väldigt billigt så folk ...Julskinka är ju faktiskt väldigt billigt så folk är smarta som köper så mycket. Vi kommer att vara borta hela julen och kanske köper en skinka efter jul istället om vi inte är för trötta på det. Griljeringen låter smarrig. Han har mycket Kul för sig den där Ernst 😊 mumsfillibabahttps://www.blogger.com/profile/12137771847884920287noreply@blogger.com