tag:blogger.com,1999:blog-4232282486110127427.post7998671495210266793..comments2024-03-20T10:47:41.223+01:00Comments on MÅRTENSSONS KÖK: Kokt rimmad oxbringa med pepparrotssåsMårtenssons kökhttp://www.blogger.com/profile/17405150048469046387noreply@blogger.comBlogger32125tag:blogger.com,1999:blog-4232282486110127427.post-13360914013863576462012-12-08T14:43:34.791+01:002012-12-08T14:43:34.791+01:00Ja beställa grejer brukar jag göra. Har en julskin...Ja beställa grejer brukar jag göra. Har en julskinka på gång nu som jag beställde rå med ben och det är ju inga problem. Problemet är att det ofta är infall.<br /><br />Nu ska jag i alla fall göra samma sak fast på nötrulle, det borde funka fint det med.Andershttps://www.blogger.com/profile/04041520851397253771noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4232282486110127427.post-27588877105501956222012-12-04T21:15:43.158+01:002012-12-04T21:15:43.158+01:00:) Kram kram!:) Kram kram!Amy's piece of cakehttps://www.blogger.com/profile/06322163763299699821noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4232282486110127427.post-30894226782555965842012-12-04T20:39:01.463+01:002012-12-04T20:39:01.463+01:00Haha, tack, ja man vill ju att det ska bli bra och...Haha, tack, ja man vill ju att det ska bli bra och då får man koncentrera sig:)<br />Visst är vi ett härligt gäng, det är så kul att se allt som händer!<br /><br />Tack ska du har Amy, det värmer, och det går sin gilla gång (som man säger...), tar det fortsatt lugnt och försiktigt. <br /><br />Kramar till dej också vännenMårtenssons kökhttps://www.blogger.com/profile/17405150048469046387noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4232282486110127427.post-58582825230171352652012-12-04T18:10:59.398+01:002012-12-04T18:10:59.398+01:00Ja, det är verkligen en gammal klassiker detta. Vi...Ja, det är verkligen en gammal klassiker detta. Visst är det lite pyssel men så värt det. Tack!Mårtenssons kökhttps://www.blogger.com/profile/17405150048469046387noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4232282486110127427.post-49745286423829796192012-12-04T18:10:15.452+01:002012-12-04T18:10:15.452+01:00Men alltså, vad är det för en karl du har:) Nej då...Men alltså, vad är det för en karl du har:) Nej då; man kan ju inte gilla allt i matväg; smaken är som bekant som baken. Visst är det uppiggande och gott, friskt på nåt vis. <br /><br />Japp, det är så skönt så, nu får det vara nog! Stilstudier ska vi försöka få till fler av, det verkar vara populärt. Att man sen spränger bildlagret på bloggen får det vara värt:)<br /><br />Kramarna.Mårtenssons kökhttps://www.blogger.com/profile/17405150048469046387noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4232282486110127427.post-83723676319565444312012-12-04T18:07:29.345+01:002012-12-04T18:07:29.345+01:00Nej, det är kanske inte så vanligt att man ser. Vi...Nej, det är kanske inte så vanligt att man ser. Vi har ju turen att Håkan kan köpa och beställa hem lite annat genom jobbet (charkuterist i en ICA-nära butik med egen chark-tillverkning och delikatessavd). Men om du hör med någon affär om de kan ta hem så går det kanske att fixa, det kan vara värt att kolla. <br /><br />Visst är det gott. Mårtenssons kökhttps://www.blogger.com/profile/17405150048469046387noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4232282486110127427.post-4623313480633437082012-12-04T18:05:13.826+01:002012-12-04T18:05:13.826+01:00Ja, det smakar så mycket bättre på nåt vis då:)
T...Ja, det smakar så mycket bättre på nåt vis då:)<br /><br />Tack, och detsamma hoppas vi du haft.<br />KramMårtenssons kökhttps://www.blogger.com/profile/17405150048469046387noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4232282486110127427.post-58307426318899802242012-12-04T18:04:36.294+01:002012-12-04T18:04:36.294+01:00Apeslut, det kan man inte få för mycket av!Apeslut, det kan man inte få för mycket av!Mårtenssons kökhttps://www.blogger.com/profile/17405150048469046387noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4232282486110127427.post-35993246806305333842012-12-04T16:34:56.512+01:002012-12-04T16:34:56.512+01:00Åh så härligt! Gammal hederlig "riktig" ...Åh så härligt! Gammal hederlig "riktig" mat! Som kräver lite pyssel förstås, men det verkar ni ju klara med bravur!Kjerstihttps://www.blogger.com/profile/14426281212416543341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4232282486110127427.post-48686667152290174802012-12-04T12:07:58.909+01:002012-12-04T12:07:58.909+01:00Åh! Ett kungarike för pepparrotssås! Eller för en ...Åh! Ett kungarike för pepparrotssås! Eller för en karl som tycker om det i alla fall.... Jag får fixa det till mig själv någon gång. Det är så vansinnigt gott! Till korv också!<br /><br />Skönt att basiluskerna försvunnit från A och skön stilstudie av H :-)<br /><br />Kram + kramLottahttps://www.blogger.com/profile/09020316923959782417noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4232282486110127427.post-3101104957123584522012-12-04T10:49:04.608+01:002012-12-04T10:49:04.608+01:00Det där hade jag tänkt göra nyligen men jag hittad...Det där hade jag tänkt göra nyligen men jag hittade ingen oxbringa. Ärligt talat så är det väldigt sällan jag ser det på min matbutik, vare sig det är färsk eller rimmad. Var hittade ni det?<br /><br />Riktigt gott är det i alla fall :-)<br /><br />Vänliga hälsningar<br />Anders, barariktigmat.seAndershttps://www.blogger.com/profile/04041520851397253771noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4232282486110127427.post-14778589310103285522012-12-04T06:27:16.810+01:002012-12-04T06:27:16.810+01:00Wow, vilket arbete! :) Gillar mat som görs från sc...Wow, vilket arbete! :) Gillar mat som görs från scratch! :)<br />Ha en toppen tisdag!<br />Kram<br />//LanaAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/12199846380044723991noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4232282486110127427.post-17682388049708655172012-12-04T05:57:32.029+01:002012-12-04T05:57:32.029+01:00Mycket pepparrot ska det vara!!!Mycket pepparrot ska det vara!!!Bland bakverk och kastrullerhttps://www.blogger.com/profile/13458502404388470743noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4232282486110127427.post-52383144972360921742012-12-03T23:35:03.920+01:002012-12-03T23:35:03.920+01:00Vilka härliga bilder på Håkan... han ser grymt kon...Vilka härliga bilder på Håkan... han ser grymt koncentrerad ut må jag säga! =) Klart vi gläds med er... det är bara så härligt att alla titt som tätt dyker upp både här och där... härligt gäng vi är!<br /><br />Jag har tänkt mycket på den ena hälften av er.. jag hoppas allt är finfint många varma kramar till er båda!Amy's piece of cakehttps://www.blogger.com/profile/06322163763299699821noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4232282486110127427.post-86245653659398262732012-12-03T22:27:16.852+01:002012-12-03T22:27:16.852+01:00Ja, vi tänkte vi skulle samla lite sådana nu:) Plu...Ja, vi tänkte vi skulle samla lite sådana nu:) Pluspoäng alltså, inte pepparrötter...<br />Mårtenssons kökhttps://www.blogger.com/profile/17405150048469046387noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4232282486110127427.post-71483320961524036752012-12-03T22:25:07.863+01:002012-12-03T22:25:07.863+01:00En sån klassiker och från grundaste grunden dessut...En sån klassiker och från grundaste grunden dessutom! Pluspoäng! Älskar pepparrot!mumsfillibabahttps://www.blogger.com/profile/12137771847884920287noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4232282486110127427.post-59608886289981875472012-12-03T22:15:47.059+01:002012-12-03T22:15:47.059+01:00Så bra är det, man blir lätt fast i det!
Du har så...Så bra är det, man blir lätt fast i det!<br />Du har så rätt så, Erika, men det blir så lätt att man nästan ber om ursäkt, kan det vara något nedärvt som ligger i ryggraden? "Du skall icke... bla, bla, bla" säger vi väl då istället:)<br /><br />Kramar till dejMårtenssons kökhttps://www.blogger.com/profile/17405150048469046387noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4232282486110127427.post-26132810067379214262012-12-03T22:13:28.912+01:002012-12-03T22:13:28.912+01:00Visst ska det, ju mer kittlande desto bättre:)
Ha...Visst ska det, ju mer kittlande desto bättre:)<br /><br />Happy readning!Mårtenssons kökhttps://www.blogger.com/profile/17405150048469046387noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4232282486110127427.post-17230473117699476612012-12-03T22:12:09.871+01:002012-12-03T22:12:09.871+01:00Seriöst värre, en del vuxenpoäng där... Ja vi tyck...Seriöst värre, en del vuxenpoäng där... Ja vi tyckte det var riktigt kul att de hörde av sej, skoj att få vara med!<br /><br />Kram till er allaMårtenssons kökhttps://www.blogger.com/profile/17405150048469046387noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4232282486110127427.post-61134677644470963142012-12-03T22:10:28.101+01:002012-12-03T22:10:28.101+01:00Visst är det bra, både programmet och pepparroten!...Visst är det bra, både programmet och pepparroten! Mårtenssons kökhttps://www.blogger.com/profile/17405150048469046387noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4232282486110127427.post-63498594922915132942012-12-03T22:05:41.988+01:002012-12-03T22:05:41.988+01:00Ja visst är historieätarna vansinnigt roligt! Jag ...Ja visst är historieätarna vansinnigt roligt! Jag älskar sådana program! <br /><br />Ni ska sträcka på er och strunta i jantelagen! Här i bloggvärlden måste vi väl få vara stolta och glada över utmärkelser och peppa varandra! Jag hade varit jättestolt!!! Kram!Erikahttps://www.blogger.com/profile/18046361900248624243noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4232282486110127427.post-27864599375451947092012-12-03T21:59:24.166+01:002012-12-03T21:59:24.166+01:00Mmmmm! Så mycket pepparrot att det kittlar i näsan...Mmmmm! Så mycket pepparrot att det kittlar i näsan ska det vara! <br />Nu ska jag kika vidare på allt jag missat hos er sen sist :-)<br /><br />Louise´s Spishttps://www.blogger.com/profile/13252607056134425961noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4232282486110127427.post-34636816404870011982012-12-03T21:50:43.911+01:002012-12-03T21:50:43.911+01:00Seriös mat! Trevligt med actionbilder på matlagnin...Seriös mat! Trevligt med actionbilder på matlagningen. Och vad kul det där med Arla! :-) Kram på er!Helenahttps://www.blogger.com/profile/06804633407531815679noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4232282486110127427.post-53329422883928110402012-12-03T21:49:48.466+01:002012-12-03T21:49:48.466+01:00Visst är det precis så som du skriver att det mest...Visst är det precis så som du skriver att det mesta förändras med tiden, det där med pulkabackarna stämmer så bra så! <br />Klart du ska omvärdera såsen, bara att dosera roten efter behag:)<br /><br />Härligt juligt, hoppas nu det får ligga kvar ett tag!Mårtenssons kökhttps://www.blogger.com/profile/17405150048469046387noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4232282486110127427.post-40715275587223359812012-12-03T21:45:00.792+01:002012-12-03T21:45:00.792+01:00Pepparot är en fantastisk med sin peppriga smak, ...Pepparot är en fantastisk med sin peppriga smak, nu blev jag sugen faktiskt. Ja programmet historieätarna har följts här...ett riktigt underhållande program som inte går att missa.Tinas Skåpmathttp://tinaz.blogg.senoreply@blogger.com