måndag 5 april 2010

Avokadopaj med räkor

Receptet på pajen som vi bjöds på påskafton, är utlovat och det kommer här.


Avokadopaj med räkor
Botten
200 g kavring
50 g smör
Smält smöret och blanda med smulad kavring.
Tryck ut blandningen i en pajform och ställ kallt.
Fyllning
300 g skalade räkor
2 hårdkokta ägg
2 avokado
1 rödlök
3 dl crème fraiche
3-4 msk majonäs
pressad citron, salt och peppar
Hacka ägg, rödlök och avokado.
Blanda samman fyllningen och lägg i pajskalet.
Ställ kallt någon timme innan serveringen.
Dekorera med citronskivor, dill, räkor och löjrom.

Smaklig spis! / Anki och Håkan
x

4 kommentarer:

  1. Älskar alla varianter på kavringstårtor. Mamma gjorde en med ansjovis som jag gillar trots att jag inte är förtjust i sill och ansjovis. Denna ser och låter smaskig! Mer förtjust i räkor o avocado...

    SvaraRadera
  2. Låter riktigt gott! Med så många av ens favoritingredienser i kan det ju knappast bli fel...

    SvaraRadera
  3. Ser riktigt gott ut! Urläcker blogg kan jag också tillägga! :)

    SvaraRadera
  4. Åhå, mums! Det där receptet måste jag testa!

    SvaraRadera

Tack för att ni skriver en rad i vårt kök!