fredag 28 maj 2010

Ett tårtfat...

... har äntligen flyttat in hos oss och det är vi väldigt glada för eftersom vi har saknat ett länge nu. Det ser kanske inte riktigt ut som vi hade tänkt oss att det skulle göra men vi är ändå nöjda.


I morgon kommer det att stå en (förhoppningsvis) otroligt tjusig tårta på vårt tårtfat!

Eftersom vi ska ha gäster på middag här i morgon så har vi förberett och kockat det mesta nu i kväll, vi gillar när vi kan göra så. Men efter all matlagning och bakning så orkade vi inte laga mat till ikväll så det fick bli en färdig pizza från affären. Vi har läst om färska pizzor av märket Forneria Mediterranea, som man kan hitta på Willys, och tänkt att vi skulle prova dom, så denna fredagskvällen passade det ju ypperligt med ett test! Vi lovar att ni ska få veta vad vi tyckte om dom och om de är något vi kan rekommendera. Brukar ni köpa färdiga pizzor? Vi gör nästan alltid pizza själv här hemma, men ibland får man faktiskt fuska... Till pizzorna kommer vi att njuta av ett glas rött och sedan lär vi väl stänga korpgluggarna framför tvn i soffan. 

Smaklig spis! / Anki och Håkan

1 kommentar:

  1. Precis vad jag också är på jakt efter. Men jag velar lite än... Jag vill ha ett som är stadigt så kakan inte ramlar av. Detta var jättefint tycker jag. Kommer ifrån?

    SvaraRadera

Tack för att ni skriver en rad i vårt kök!