fredag 22 oktober 2010

En liten...

... uppdatering kommer det här. Vi har spenderat eftermiddagen på mässa i Malmö, "Älska Mat", där vi har provsmakat massor av gotter, provat många goda drycker och fyllt shoppingkassarna med allehanda godsaker. Vi lovar er att återkomma med en längre rapport och fler bilder i morgon! Ett litet smakprov får ni här:

Håkan sörplar i sej av sina favoritdjur...

Igår blev det en Quizzkväll på Bryggeriet. Trots att vi bara var fyra i vårt lag (2 var borta) så gick vi hem med vinst denna gången. Inte illa alls, det var rekordmånga deltagare så potten blev stor, närmare 700 kronor i första pris, inte illa alls! Var nog första gången det blev plus i kassan för vår del, även om vi vunnit tidigare, man måste ju har något gott att dricka när man ska gnugga geniknölarna... 

Innan frågestunden åt vi en underbart god kräftsoppa här hemma. Titta in i vårt kök i morgon så kommer det både bild och recept om ni är sugna på det. 
Nu ska vi vila våra trötta fötter och ben i tv-soffan och kolla vidare på Skavlan. 

Ha en härlig fredagskväll!
Smaklig spis! / Anki och Håkan

7 kommentarer:

 1. Trevligt att Mässan var till belåtenhet. Jag tänker ta mig en tripp dit imorgon och då vet man att man har något gott att vänta! :D

  SvaraRadera
 2. Tina; Du har absolut något bra framför dej, hoppas det inte är för mycket folk bara, det blir lätt trångt i gångarna.
  Ha en trevlig dag!

  SvaraRadera
 3. Se där, se där! Ostron och kräftsoppa! Här har man fått tugga i sig en ynklig fiskrätt! Vem är det synd om?

  SvaraRadera
 4. Ville oxå gå på den mässan men alldeles för långt!!!:(

  SvaraRadera
 5. Ostron är gott!! Riktigt häftigt bilden på Håkan:)
  i thailand åt jag ostron med hacka chili, vittlök och pressade lime um...himmel ;d

  SvaraRadera
 6. grattis till quiz-vinst! och kul med mässa - här i götet är det lugnt på den fronten just nu, men i februari tror jag att det vankas öl-och-whisky-festival. ska bli kul!

  hoppas att ni får en fin helg!

  SvaraRadera
 7. Lena; Jodå, jodå, inte illa alls... Tyckte faktiskt din fiskrätt lät hur god som helst, speciellt eftersom den innehåller vår favoritost, Västerbotten.

  Sofie; Ni får planera in ett Malmöbesök till nästa års mässa istället.

  Sana; Håkan håller med dej, Anki absolut inte. Ja visst blev bilden på Håkan blev en fullträff!

  Charlotta; Tack! Viket kanontips, den ska vi absolut ta och kolla in, Håkan kommer att jubla om vi får till ett besök där.

  SvaraRadera

Tack för att ni skriver en rad i vårt kök!