måndag 17 augusti 2015

Dags att rösta på er favoriträtt!

God afton i stugorna, vi hoppas att allt är fint med er och att ni fått en riktigt bra start på veckan. Säkert har flera av er återvänt till jobb och skolor efter semestern och säkert har några av er just börjat på sin ledighet, oavsett vilket så hoppas vi att det känns bra vilket som:)

Ni minns kanske att vi för ett tag sedan, den 1:a augusti närmare bestämt, skrev om att vi skickat in ett bidrag till en recept/mat/bloggtävling som Cono Sur anordnar. Det är tredje gången vi ställer upp, tänk om vi vågar hoppas på att det gamla uttrycket "tredje gången gillt" stämmer - då är det vi som får den stora äran att representera Sverige i den stora finalen som går av stapeln i november i stora staden Paris!
Eller vi och vi, det är Håkan som får stå vid den franska spisen och kämpa för att charma domarna med sin matlagning.
I finalen tävlar vinnarna från alla deltagande länder, i år är det hela 5 länder som tävlar, om att vinna en resa för två (jodå fru M får alltså också följa med i så fall) till vingården i Chile! Hoppla!:)


Men först och främst är det alltså dags för allmänheten, dvs NI, att göra er plikt och lägga er röst på det bidrag som ni tycker låter och ser godast ut. Denna gången är det rekordmånga som skickat in sina bidrag, 27 stycken minsan, och det är ju hur roligt som helst. Vi kan avslöja att det är många lammrätter och fiskrätter, den ena ser godare ut än den andra, så det är ingen lätt match att välja.
Vårt bidrag ser ni alltså här och är ni mer nyfikna på receptet så hittar ni det här hos oss på bloggen och naturligtvis även här på tävlingssidan där man kan rösta.
Man behöver en epost adress för att rösta och det går endast att rösta en gång per adress fram till och med den 22:a september.


Så vad väntar ni på?
I väg med er och kika på alla frestande goda middagar som nu finns att se!

Ha en fortsatt fin vecka, kikar ni in i morgon så lovar vi att bjuda er på ett pinfärskt recept då!

Smaklig spis! / Anki och Håkan

2 kommentarer:

  1. Men då ska jag såklart gå in och rösta på er!

    Kram jenny

    SvaraRadera
  2. Jag håller tummarna för er! Jag kommer att rösta på ert bidrag, kram!

    SvaraRadera

Tack för att ni skriver en rad i vårt kök!