torsdag 10 mars 2011

Tidskapel och matmässa.

I helgen är det dags för mässa i stan, närmare bestämt en res&matmässa. Vi har bara besökt mässan en gång, premiäråret 2003, och det kanske säger något om vad vi tyckte? Just det, den föll oss inte alls i smaken. Som vi minns det så tyckte vi det var alldeles för få och tråkiga utställare, de allra flesta var lokala företag och dom kunde vi ju besöka när som helst. Därför har det faktiskt inte blivit fler besök från vår sida, men det ska det bli ändring på i år, i alla fall från den ena halvan av köket. Håkan har hundpasset på lördag så för hans del blir det inget mässande, däremot ska Anki gå dit med sin far och vi hoppas på att få en glad överraskning! Kameran får också följa med så en rapport kommer naturligtvis.

Vår gröna låda har även visat sej vara en form av en tidskapsel! Vissa av urklippens baksidor visar upp helt underbara bilder från olika tidsperioder och vi tyckte det kunde vara kul att visa er några:


I kväll är det åter tid för quizz på Bryggeriet, denna gång med lite manfall (eller rättare sagt kvinnofall) tyvärr. Men vi som ska dit ska försöka hålla fanan högt och ro hem lite pengar till vårt lag och vår vinstpott även denna gången. Vi har en ganska ansenlig summa i vår pott nu, så det lär bli en ordentlig brakmiddag vi får tillsammans när denna säsongens quizzkvällar är slut! Håll tummarna för oss, det brukar hjälpa:)

Smaklig spis! / Anki och Håkan

11 kommentarer:

 1. Hoppas mässan är roligare att besöka denna gång =)
  Kram
  /Nellie

  SvaraRadera
 2. hahaha, jag DÖR! kommer ihåg min syster på 80-talet. hon hade snaggat hår och sparat en liten hårtest där bak som var flätat.... rrrrrys. vi är alla tacksamma för att den tiden är över!

  SvaraRadera
 3. Underbara kläder!!! Kan tänka mig den där gröna kjolen...

  Hoppas mässan blir bättre denna gången. Känns som mat är mer på tapeten idag än någonsin så de borde ju ryckt upp sig!

  SvaraRadera
 4. Det där mässor är svårt. När det väl är en massa att kika på och kanske smaka på kommer man inte alltid fram...
  Bilderna, ja herre gud... Tänk så det var. Och visst är det ofattbart att vi kommer skratta åt det vi har på oss idag. Snygga som vi är ;-) Men det känns ju skönt att veta att jag kommer kunna koppla av med min tandprotes, ha ha.
  Lycka till (lite sent i skrivandet stund kanske)!

  SvaraRadera
 5. Roligt med gamla bilder, man får sig ett gott skratt! Trevligt veckoslut!

  SvaraRadera
 6. Hi hi. Hoppas mässan blir trevlig för er. Trevlig helg.

  SvaraRadera
 7. Hoppas att Matmässan är trevligare denna gången! Har ju hänt en hel del de sista åren och förhoppningsvis även på den mässan:)

  Lycka till ikväll! Klå dem! :)

  SvaraRadera
 8. Sådana där kjolar hade min mamma när jag var liten (skulle tippa att bilderna kan vara från början av 80-talet/slutet av 70).
  Mässor är alltid kul men det är trist att bli besviken. Vi vart det på Det Goda Köket i höstas, inte alls som det varit tidigare, tyvärr. Men hoppas att ni (eller i alla fall Anki) får kul i helgen :-)

  SvaraRadera
 9. Nellie; Hoppas vi oxå!

  charlotta; Ja, dom där flätorna minns vi med rysningar. Sånt mode som man undrar; Varför?

  Sofie; Men visst är den fin den gröna, speciellt tyget!

  Cupcakesfluffan; :)

  Remsan; Visst är det konstigt att något som är så snyggt snabbt ses som makalöst fult...

  Hovkonditorn; Visst är det härligt att få skratta!

  Erika; Tack!

  Jen; :)

  Tina; Ja, vi får väl hoppas på det.

  Louise; Vi hoppas på det.

  SvaraRadera

Tack för att ni skriver en rad i vårt kök!