tisdag 10 januari 2012

Vardagen kan också vara en fest!

Jajamensan, det kan minsann bli lite festligheter även när det är vardag, det behöver inte bara vara vitkålsstuvning inte! Det kan vara prisutdelning och fina awarder också. Så var det idag när Ann-Sofi som bloggar på Matsafari bestämde sej för att förära oss med en finfin award eftersom hon tycker, och vi citerar;
"alltid bjuder på oss själva, inspirerar och ger otroligt bra vintips" jo jomensan... Vi tackar bockar och niger.
Till Awarden hör en uppgift.
Liebster är ett tyskt ord som betyder ”käraste”
och utnämningen ges endast till bloggar med
färre än 200 följare/prenumeranter .
När man får utmärkelsen ska man göra följande:
Tacka den som gett dej utmärkelsen och länka.
Skriv ner de 5 bloggar man vill lämna awarden
vidare till och låta dom veta det genom att lämna
en kommentar hos dem.
Till sist hoppas man att dom utvalda vill lämna
utmärkelsen vidare…


Så ska vi då skicka vidare denna award, alltid lika svårt när det finns så många fina bloggare därute som vi skulle vilja skicka vidare den till. Denna gången skickar vi i alla fall vidare till:

Hanna huserar i Matarkivet, vi vet precis vart vi ska kolla efter bra restauranger och affärer den dagen vi beger oss till hennes stad. Alla bra champagnetips tar vi också tacksamt emot.

Amy som bloggar på bloggen Amy's piece of cake, där det just nu är Indiskt tema denna månaden. Håkan funderar skarpt på att ta en studieresa hem till hennes kök och spisa gott Indiskt...

Millas Hälsoblogg, här lär vi oss så mycket bra saker, både om vår miljö och hur det vi äter och det vi smetar in oss med påverkar den, får många bra boktips och bra recept.

Lotta, som bloggar från sina Två små kök, har vi just hittat och nu besöker vi gärna hennes kök allt som oftast. Maten som kockas i hennes kök faller oss oftast på läppen och bilderna gillar vi skarpt.

Momaskitchen är ett annat kök som vi gärna kikar in i. Här är det kärlek till Västindien i allra högsta grad, fina tips på Rom och recept som innehåller rom bland annat.

Till alla andra, vi gillar er också en hel massa!

Smaklig spis! / Anki och Håkan

9 kommentarer:

 1. Men oj... Tack! Så väldigt glad jag blir. Skulle vilja ge den tillbaka direkt till er, har verkligen fastnat för er varma och generösa matblogg med mat som faller mig på läppen och får mig att tänka lite utanför mina egna bekväma och välbekanta ramar.

  Nu vill det till att skicka vidare! Jag tycker det är kul med awards oss bloggare emellan.

  Stort tack, igen och fortsatt trevlig TISDAGSKVÄLL skulle det ju vara (skrev fel i tidigare kommentar). Och god matvecka!

  SvaraRadera
 2. Tack snälla goa ni, nu har jag fått samma award av inte mindre än tre bloggar! :) Jag är så innerligt tacksam och glad, tjohoo! (Jag hade tänkte ge min award till er, så här har ni en till!) Inlägget kommer, håller på att fila på det...

  Håkan är välkommen på studiebesök any time, kanske han och maken kan dela många indiska godsaker (och även lite whiskey?) Kramkram!

  SvaraRadera
 3. Vad roligt att ni fick en award, det hade varit skandal om ni inte fick en! Och alla bloggar som ni delade ut en till var väl värda det :D

  SvaraRadera
 4. TACK fina Mårtenssonnarna!! Jag blir jätteglad för att ni plockat ut mig, jag bli ju överlycklig bara över att någon tittar in och läser det jag skriver hos mig, så inte blir jag mindre glad av att få en award, jag faller ju som en fura för smicker!

  Men, det är alltid ett MEN någonstans, att ge mig awarder i form av kedjebrev är som att kasta pärlor åt svin. För jag skickar aldrig tillbaka kedjebrev av något slag (lovade mig själv att aldrig göra det någon gång under det glada kedjebrevs-80-talet), det är en av få principer jag har (någon måste man ju ha, eller hur?. Anledningen är att de kommer med ett krav/önskemål typ "du kommer att få massor av rikedom och skönhet om du skickar vidare till 10 andra och om du inte gör det kommer du att DÖ. Eller ditt barn."

  Förlåt, men ibland är jag bara så tråkig! :-)
  /Moma

  SvaraRadera
 5. Alltid kul och bli uppskattad och superkul och få award.det förtjänade ni.

  SvaraRadera
 6. Lotta; Tack, så kul att höra det uppskattar vi. Spännande att se vem du har skickat din till, vi kikar in. Detsamma önskar vi dej.

  Amy; Vassego, kära du, tre var väl inte dåligt, grattis! och tack till dej:) Ett studiebesök, det bör vi ju få till någon gång, Indien på lite närmare avstånd:)

  Alexandra; :) Tackar, tackar, tur vi slapp en skandal då.

  Moma; Vassego kära Moma! Klart man måste ha principer, hur skulle världen annars sett ut:) Fast någon död eller annat elände hoppas vi verkligen inte denna är förknippad med.. huga... Ingen fara, vi förstår.

  Smulan; Ja, visst är det, tack!

  SvaraRadera
 7. Grattis till awarden och tusen tack för att ni skickade den vidare till mig! Ni är för goa! Kram

  SvaraRadera
 8. Stort GRATTIS till awarden, skoj när man får lite ros när man gör bra ifrån sig. Kram Anne

  SvaraRadera

Tack för att ni skriver en rad i vårt kök!