söndag 12 maj 2013

Grilltävling!

Hej hopp på er alla glada där ute i landet! Har ni haft en fin helg, långhelg kanske? Vi har haft det hur bra som helst, gårkvällens personalfest klarade vi av med bravur, ingen pokal med hem...:) Idag har vi gått, gått och gått, det har ju varit sån fint väder så det har burit emot att gå in igen, men till slut så var vi helt enkelt tvungna. Risken är väl att vi hade svimmat av hunger på någon parkbänk annars, och så kan vi verkligen inte ha det!

Hur är det, har ni premiärgrillat än? Vi räknar kallt med att flera många av er har dragit fram grillarna från vinterförvaringen, klätt av dom, skrubbat och borstat gallerna och laddat upp med kol, gasol och tändvätska.
I Mårtenssons kök finns det ingen större grill, vi kör mest med elgrill när andan faller på, lägenhetsboende som vi är. Men vi är faktiskt stolta ägare till en "riktig" grill också, en liten portabel sådan som vi fått av en fin vän för flera, flera år sedan. Varje gång vi använder den så skänker vi Tommy en extra tanke och minns honom och hur förtjust han var i att grilla!

Nu är det vår tur att göra någon av er glada och lotta ut en variant av en sån där praktisk "bära med sej"-grill. Heinz är så schysta och skickar hem en grill och deras 3 nya Hot Sauces till en av er, det enda ni behöver göra är att svara rätt på våra två frågor.
Senast den 17:e maj vill vi att ni svarar i kommentarsfältet i detta inlägget, och tro nu inte ni kan fuska och läsa vad andra tävlande svarat... Vi döljer svaren fram till tävlingen är avgjord:)


Frågorna så, vi undrar över två svar:

Vi söker namnet på enheten i vilken man mäter hettan i mat, framförallt chili då.
Vilken chili har använts i den medelstarka (hot) varianten av Heinz hot sauces?

Lördagen den 18:e kommer ni att få veta vem som kan stoltsera med en ny fin grill på sina utflykter!

Ha nu en riktigt fin vecka allihopa, vi håller tummarna för att solen fortsätter att lysa på oss och värma våra frusna vintersjälar!
Smaklig spis! / Anki och Håkan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att ni skriver en rad i vårt kök!