lördag 23 april 2016

Återbesök med sponsrad video

Idag är det dags för Mat-Tina att göra ett återbesök här i Mårtenssons kök och med sej i bagaget har hon även denna gången en matlagningsfilm, med ett jätteenkelt recept på en jättegod fiskmiddag som du lagar till jättesnabbt!
Tina är ju en av våra favoriter när det gäller matinspiratörer, vi har följt henne sedan hon först började laga mat i tvn och hennes entusiasm när hon pratar om och lagar mat gillar vi skarpt. Vem blir inte sugen på att slänga in torskrygg i ugnen när man ser henne förklara hur lätt det är att lyckas med tillagningen av fisken?Att vi älskar fisk och gärna har det till middag minst två gånger i veckan är ju ingen hemlighet vid detta laget. För vår del tycker vi att fisk passar lika bra att äta till middag mitt i veckan som det gör till festliga tillfällen och middagsbjudningar. Och det är faktiskt inte svårare att få en smarrig middag på tallrikarna än vad Tina visar i filmen, vi gör gärna så själva när det behöver gå undan med matlagningen och sen är det bara att servera fisken med goda tillbehör.
På Findus hemsida hittar du fler lätta recept som Tina tagit fram på goda och lättlagade måltider med fisk som inte tar mer än 30 minuter att kocka till, perfekt så att vi alla kan fiskelyckas. Vad sägs om Fish and chips på torsk, rotfrukter och citrusaioli eller prosciuttolindad lax med rödbetor och oliver?
Jättegott!


Smaklig spis! / Anki och Håkan
I samarbete med Findus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att ni skriver en rad i vårt kök!