fredag 24 juni 2016

Midsommarafton

Då är vi framme vid årets midsommarafton och tänk, idag är det exakt ett halvår till en annan afton ska firas - julafton! :) Men det tänker vi inte på idag, här har vi vaknat till en strålande solig dag, kvicksilvret visar på dallrande 24 grader i skuggan och varmare ska det bli. Vi planerar att sitta ute hela kvällen och långt in på småtimmarna, har vi tur så behövs inte ens varken filtar eller underställ.

Det blir en traditionell midsommarafton för vår del, knytkalas hemma hos Perssons med grill, lekar och skratt - helt i vanlig ordning, det enda som är förändrat i år är sillatårtan!!! Jopp, det blir inte vår gamla vanliga matjesilltårta i år, den har istället ersatts av en tårta av lite annorlunda slag - vi är vilda och galna vi vet, men man lever ju bara en gång:)


Vi lämnar er med alla olika förslag på dekorationer till era sillatårtor som vi fantiserat ihop de senaste åren, kanske att någon av er behöver något sista minutentips på det. Eller så kan ni bara se det som en midsommarhälsning till er från oss, eller kanske båda!

Ha nu en riktigt fin midsommarhelg, oavsett hur och om ni firar den. Vi hoppas att ni får gott på tallrikarna och i glasen, att vädret blir finfint och att sällskapet är glatt!

Smaklig spis! / Anki och Håkan

1 kommentar:

Tack för att ni skriver en rad i vårt kök!