onsdag 27 december 2017

Förrättstips till nyårsafton

Vi gör ett miniavbrott i vår julledighet för att bjuda er på några goda tips på förrätter till nyårsafton. Den där kvällen då det gamla rings ut och det nya in och många av oss vill fira både ut- och inringningen med något extra gott.
Hittar du inget bland våra förslag som faller dej på läppen, är det fritt fram att bläddra vidare bland våra andra förrätter.


Vi hoppas att ni haft en härlig julhelg och att den blev precis så bra som den kunde bli för er. Kanske ni rent utav fick en vit jul? 
Vår julhelg har sett lite annorlunda ut än vad den brukar göra, så kommer nog även nyårsafton att göra tyvärr, men det är så livet blir ibland och så har det blivit för oss nu. Frun Ms krämpor vill inte riktigt ge med sej och är tråkigt nog ganska tuffa och ihärdiga, och tyvärr påverkar dom vårt "normala" liv en del för tillfället. 
Men vi ska försöka göra det bästa av situationen och få nåt gott att njuta av ändå, med eller utan ryggont, och har vi riktig tur så kanske vi kan fira med våra vänner.

God fortsättning till er alla 😊😊!
Smaklig spis! / Anki och Håkan

2 kommentarer:

  1. Hoppas verkligen att ryggont släpper och att ni kan fira nyår som ni vill utan att ta hänsyn till det onda. Stor kram till er från Närke
    Milla

    SvaraRadera
  2. Tittar in och önskar er ett alldeles underbart 2018!

    Kram Jenny

    SvaraRadera

Tack för att ni skriver en rad i vårt kök!