fredag 12 mars 2010

Ben och Jerry på besök

Vi käkar otroligt sällan hämtpizza eftersom vi tycker att det oftast är godare med vår egen hemgjorda, men ikväll så kände vi oss verkligen sugna. Vi visste inte riktigt var vi skulle beställa ifrån men vi tog från det stället som vi hört mest positiva ord om, Bröderna M. De bakar bl.a Gourmetpizzor och det var av de vi beställde 2 olika sorter, Karsfälts gourmé och Tartufo, och jag kan säga att vi blev inte speciellt besvikna... pizzorna var gjorda på tunn botten som var riktigt knaprig precis som vi vill ha dom. Fyllningen kändes fräsch och inte drypande av fett som det kan vara ibland.

 

Efter att ha frossat på pizza måste man ju absolut fortsätta på inslaget spår så till efterrätt ska vi sätta i oss vars en stor portion glass och inte vilken glass som helst, Ben och Jerry står just nu i vår frys och väntar. Vi har provat några sorter tidigare men inte den vi ska äta ikväll, vad vi tycker om den får ni veta i morgon.


Nu ska det kokas kaffe och te, sen är det tid att njuta av efterrätt och Solsidan på TV4. Ikväll väljer vi faktiskt att bojkotta Let's Dance, tycker det är för sorgligt att Sauk åkte ut mot Willy förra gången. Är det inte dags att de ändrar röstningen så man röstar på den som man vill ska åka ut istället? Vad tycker ni?

Smaklig spis!/ Anki och Håkan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att ni skriver en rad i vårt kök!