torsdag 3 juni 2010

Fiskgryta i repris

Vi hade ett recept på torsk i vår" prova på mapp" som vi planerat att vi skulle laga till ikväll. När vi kockade till det så tyckte vi att det kändes bekant på något sätt och det var ju inte helt fel... När vi kollade torskrecepten som vi lagt ut här så hittade vi det och det var inte så väldigt länge sedan vi hade det, närmare bestämt den 30:e mars. Ja herregud, ibland är minnet bra kort! Nu är i alla fall receptet bortsorterat så samma misstag inte kommer att göras med detta receptet fler gånger.

Denna gången fick vi i alla fall till en hyfsat bra bild, även om den inte blev jättebra.

Blir ni sugna på att prova på denna Fiskgryta med spenat så hittar ni den här (om ni inte redan har provat den och har receptet kvar...). 

Nu stundar helgen och vi har just bestämt vad vi ska ha på våra tallrikar de närmsta dagarna, det blir en biff med en smarrig sås, en underbart god paj och så tacos. Kanske vi dessutom slänger in ett kakbak och en glasstillverkning om vi känner för det. Vill ni inte missa recepten (och det vill ni väl inte?) så vet ni vilket kök ni ska kika in i.

Smaklig spis! / Anki och Håkan

4 kommentarer:

 1. Sv: Tack så jätte mycket , vad glad jag blir! Jag är själv jätte nöjd! Och den där fiskgrytan ser jätte god! Ha det bra! Kram Daniella - BakeCake

  SvaraRadera
 2. Jag känner igen det där med en prova-på-hög... Min hög är jättestor nu, tur att det är semestertider snart... ;-)

  SvaraRadera
 3. GRATTIS! Du vann en inbjudan till den nya hemsidan Baka.se! Kika in på BakeCake för mer info! :)
  Kram Daniella - BakeCake

  SvaraRadera
 4. Nu blir det ännu en till kommentar, haha, men jag vet inte om du inte läste hela inlägget eller om du bara inte uppfattade det.. men skicka ett mail till bakecake@hotmail.se så får du inbjudan! :) Ha det jätte bra! Kram Daniella - BakeCake

  SvaraRadera

Tack för att ni skriver en rad i vårt kök!