onsdag 23 juni 2010

Vi blir så glada!

I dag har det firats födelsedag hemma hos Ankis föräldrar, det var hennes mor som fyllde år. Det bjöds på kaffe, tårta och kladdkakor med jordgubb i, gott, gott. Tårtan hamnade på bild men kameran glömdes tyvärr kvar så den bilden får hamna här i morgon istället... Ibland är det tur att huvudet sitter fast, annars hade man väl glömt det någonstans, någon gång!

Väl hemkomna så var vi ganska hungriga men inte alls sugna på att ställa oss i köket så vi gjorde något som vi nästan aldrig göra annars, vi gick på Max och käkade där! Det har vi inte gjort på säkert 4 år!!! Jo, det är sant, dom gångerna vi äter hamburgare på någon hamburgerkedja under ett år kan lätt räknas på en hand. Det blev en  Ciabatta Royal chicken till Anki och "stora målet" för Håkan. Smakade helt okey men nu är det begäret stillat för en bra tid framöver. Hamburgare smakar ändå bäst när dom är hemgjorda....

Vi kollade nyss våra mejl och vi hade fått ett meddelande som vi blev så glada för och som vi kommer att leva länge på:
Hej hej... Hahah... Va märkligt... Håller ikv på med sillinläggningar inför midsommar och har då gjort en vanlig löksill oc ville gärna göra en liten utstickare... Nåt spännande... Då sa sambon: "kanske rabarbersill"!?! Så jag googlade precis på rabarbersill... Och hamnade här... Då ni också pysslar me inläggningar denna kväll... :) Sagt och gjort... Nu står rabarbersillen och löksillen på kylning och ska gosa till sej tills midsommarafton... :) tack för tipset! Får provsmaka sillen imorron... ;) ha det gott o trevlig midsommar på er!

Mejl som detta och era fina kommentarer peppar oss verkligen och vi är så tacksamma för dom! Hoppas ni alla får en riktigt härlig midsommarhelg och att solen lyser på er och värmer er lite extra som era ord gör med oss!

Smaklig måltid! / Anki och Håkan

3 kommentarer:

  1. Jag älskar Kanzi, det är litet, gott och krispigt!

    SvaraRadera
  2. Ja här blev det Mc Donalds i måndags så ibland får man smita från köket och priciperna ;)

    SvaraRadera
  3. Jag såg innne hos Victoria (Matplatsen) att du gjorde Matjestårta/Matjesilltårta till Midsommar. Har du något bra recept som du vill dela med dig av? Hur långt i förväg kan man göra den? Jag hade tänkt göra den i eftermidda, funkar det?

    SvaraRadera

Tack för att ni skriver en rad i vårt kök!