onsdag 21 juli 2010

Vi har fått en award!

Nu i dagarna har vi fått inte mindre än tre utmärkelser, sk. Bloggawarder, från andra bloggare som läser vår blogg. Det är Charlotta på Matrepubliken, Malin på MalinsMat och Gun som bloggar under namnet Kaksmulan som tyckte vi var värda denna fina utmärkelse och vi blev lika glada för alla tre! Så kul att ni uppskattar det vi delar med oss här ifrån Mårtenssons kök, vi tackar för alla fina ord ni har att säga om oss!
Så ska vi då skicka vidare en award till 7 andra bloggare som vi tycker förtjänar den och det var inte lätt, ni är ju så många som har så fina sidor, både med och utan mat, men här kommer ett urval av de vi ofta läser:

Sofie på Mumsfilbabba: En skånetös som utvandrat till Göteborg, skriver om smarrig mat som både tillagas hemma i hennes lilla kök och på restauranger som hon besöker. Kanon för alla som planerar ett besök i denna härliga stad!

En smak av Karin: Förrättsfredag och älskare av Västerbottenost, passar oss perfekt! Att hon sedan jobbar inom barnomsorgen är ju inte sämre ( i Ankis ögon i alla fall)

Bara en kaka till: Helena bjuder på många godsaker på sin fina blogg, ofta goda efterrätter med smak av punsch mmmm….

Remsans bistro: Hos Emmy hittar man många bra drinkrecept blandat med recept på god och lättlagad mat, ja tack!

Perfekta prinsessan Pernilla; Mat blandat med en hel drös humor, försök läsa utan att dra på smilbanden ska ni få se!

Miss Frankin Cooking: En relativt nystartad blogg med mycket smarrig mat som faller oss i smaken!

Carinas trädgårdsblogg: Ankis syrra kan behöva en morot så hon tar sig i kragen och updaterar sin fina trädgårdsblogg lite oftare så därför skickar vi vidare en award även till henne. Här hittar man blommiga bilder från hennes trädgård, resor och från vår stad.
Så till nästa del av det här priset, man ska nämligen dela med sej av sju saker om sej själv som man inte skrivit om förr så ”here we go”

1. Håkan har 1 mil till sitt jobb och han cyklar varje dag, både dit och hem, oavsett väder. Det har han gjort sedan han flyttade in till stan för snart 17 år sedan.

2. Anki följer Glamour på tv, det har hon gjort sedan 1993 då hon var sjukskriven en längre tid och tyckte att det var ett bra tidsfördriv…

3. I november har vi varit ett par i 15 (!) år, herregud vi kan knappt fatta att tiden gått så fort!

4. Vi gifte oss i all hemlighet på Sturups flygplats 6:e maj 2006 och reste därefter direkt på bröllopsresa till Side i Turkiet. En vecka efter att vi kommit hem bjöd vi släkt och vänner på ett överraskningspartaj och man kan väl säga att det lyckades vi verkligen med!!! Ingen hade anat något alls eftersom vi alltid sagt att vi inte skulle gifta oss.

5. Vi älskar att resa båda två och försöker göra det så ofta som möjligt. Souvenirerna har alltid något med mat att göra, antingen det är någon form av mat eller det är köksredskap eller annat…

6. Vi pratar varje år om att vi ska prova surstömming, men det är en sådan grej som aldrig blivit av hitintills, kanske denna sommaren?...

7. Vi tycker om samma sorts mat båda två med några undantag: Anki gillar inte curry och mat som är för ”chilistark” medan Håkan älskar curry och inte kan få det hett nog. Håkan skulle aldrig få för sej att käka mat som njure och lever medan Anki inte har några som helst problem med sådan mat! Sushi kommer vi inte heller överens om Anki älskar och Håkan vägrar!

Så där ja, nu vet ni lite mer om oss och våra olika sidor. Ska bli spännande att läsa vad våra sju utvalda har att berätta om sej själva. Tyvärr kan vi inte skicka till alla vars bloggar vi läser men ni ska veta att vi uppskattar er alla!  /Anki och Håkan

När man fått utmärkelsen bör man
- kopiera in award-bilden i sin blogg för att visa att man fått den
- tacka och länka till den som nominerade en
- nominera sju andra bloggare och länka till dem
- berätta sju intressanta saker om sig själv

4 kommentarer:

 1. Tack så jättemycket! Ni är verkligen värda er award! Kul att få veta lite mer om personerna bakom alla bloggar. Kram.

  SvaraRadera
 2. åh, vad fint! tack så jättemycket :) nu ska jag klura på 7 fina bloggar och 7 fakta om mig och skicka vidare imorgon!

  SvaraRadera
 3. Tack så jättemycket!! Sitter och klurar på nomineringar o spännande saker om mig.

  SvaraRadera
 4. jag ser fram emot att läsa om vad ni tycker om surströmming! kanske ett projekt för sensommaren? :) och cykla till jobbet varje dag - jag är imponerad!

  SvaraRadera

Tack för att ni skriver en rad i vårt kök!