tisdag 7 september 2010

Remsans bröd till Prinsessans soppa

I kväll har vi ätit mat från två andra matbloggare, ja från deras recept alltså, till kvällsmat. Vi har hittat en hel drös bra recept hos en hel massa matbloggar som vi sparat och det är hög tid att vi provar några av dom, de blir bara fler och fler...

Så eftersom det är tisdag så fick det bli något lättare och då föll valet på Höstsoppa med chiligrädde från bloggen Perfekta Prinsessan Pernilla. Soppa kräver ett gott och helst nybakat bröd och det hittade vi hos Remsan, ett långpannebröd (lite av hennes specialitet) på dinkelmjöl som blev otroligt saftigt och gott. Det blev en väldigt lyckad kombination av recept,dessa kan vi verkligen rekommendera. Får se vad vi provar nästa gång, vi har en hel del att välja på.

Nu ska vi se på film, Håkan kom hem med två olika från affären och till slut kom vi överens om att se på "The invention of lying", en komedi med Ricky Gervalis och Jennifer Garner. Recension får ni i morgon.

Smaklig spis! / Anki och Håkan

2 kommentarer:

  1. åh, så roligt! smakade soppan bra då? jag har fått soppförbud i några veckor och var helt konfunderad när jag skulle skriva matsedel. vad äter man på torsdagar när man inte äter soppa?! det är som en helt ny värld för mig ;)

    SvaraRadera
  2. åh, ricky gervais! han är så bra (och pinsam) att jag ofta måste ha en skämskudde framför ögonen när jag tittar på honom...

    SvaraRadera

Tack för att ni skriver en rad i vårt kök!