söndag 19 juli 2015

Veckans matsedel

En ny veckomatsedel tar plats i det Mårtenssonska köket denna söndag och vi fortsätter på sommarens inslagna bana med lite lättare mat bland de återvunna recepten. Några rätter är lite lättare att laga till, medan andra har smaker som känns lite lättare:)
Vi bjuder bland annat på en varm macka som sneglar åt Italien, en frisk smak på lördagens torskmiddag och som avslutning på veckan blir det en smaskig vit chokladkladdkaka, toppad med säsongens färska bär. Tjohopptralala, nu kör vi:Onsdag; Flädermarinerad kyckling med halloumisallad

Vad står det på agendan för er del en söndag som denna? Har ni några storslagna planer eller tar ni dagen som den kommer och kör på bästa gehör? Berätta!
För Mårtenssons del började dagen med en promenad i rask takt,väldigt skönt var det och vi mötte flera andra gångare. Nu ligger det en dag av avkoppling framför oss, inga större krafttag ska tas - det är ju faktiskt vilodag:)


Smaklig spis! / Anki och Håkan

3 kommentarer:

 1. Så gott allt låter! Färsfyllda paprikor var himla länge sedan faktiskt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, så kul att det gillas! Ja, att fylla grönsaker med godsaker är nog lätt att glömma bort, i alla fall är det så för oss:)

   Radera
 2. Paj med salami och fetaost, yes please! :)

  SvaraRadera

Tack för att ni skriver en rad i vårt kök!