söndag 2 augusti 2015

Veckans matsedel

Som ni säkert märkt så har denna söndagens förslag till veckans matsedel låtit dröja på sej lite grann och det har inget att göra med någon sen nattrumlande lördagskväll - det vill vi bara påpeka:) Vi passade helt enkelt på att sadla stålhingstarna direkt efter frukosten i morse för att ge oss iväg på en härlig cykelutflykt och hade inte en tanke på varken blogg eller dator. Det gäller ju att passa på när tillfälle ges och med tanke på den senaste tidens väderlek har det inte direkt kryllat att tillfällen då det känts lockande att cykla ut på det platta Österlen... Oturligt nog så hade ett av våra favoritstopp stängt denna söndagen så vi håller tummarna för att det blir fler soliga och ickeblåsiga helger framöver!

Men utan vidare snickelisnack så kommer den alltså här, veckans matsedel, som kanske underlättar middagsplaneringen för någon av er en smula:

Måndag: Veckans vegetariska, en paj med pajskal av risNu hoppas vi att ni alla får en riktigt fin och (peppar, peppar ta i trä) soligt somrig vecka!

Smaklig spis! / Anki och Håkan

4 kommentarer:

Tack för att ni skriver en rad i vårt kök!