fredag 4 december 2015

Chokladkalender


Jajamensan i år har vi chokladkalender i vårt kök, eller chokelakalender som vi säger. Det är inte vilken chokelakalender som helst, nä då vår har 30 luckor för vissa dagar får man minsann öppna två stycken! Detta skapade till början en viss förvirring för vår del, vem skulle få ta vilka dagar - skulle båda två få ta den dagen det var dubbellucka eller skulle en av oss få ta båda... Hugaligen vilket gott problem att ha, har man det inte värre än så då har man det sannerligen bra! Chokladbesvär är ett sött besvär:)
Vi löste ändå problemet ganska snabbt, vi delar helt enkelt på chokladbiten som ligger bakom luckan varje dag. På så vis får vi ju faktiskt äta chokela varje da!

Kalendern köpte vi när vi var hemma hos Maibritt och Mattias på Agnehill, hon hade förvarnat oss sen tidigare om att hon skulle få hem något som passade oss riktigt bra och tänk så rätt hon hade. Chokladen är smarrigt god och bilden på det snötäckta landskapet är ju inte helt fel att kika på för lite extra skjuts i julstämningen:)

Dagen i dag har vi spenderar tillsammans i köket där vi slitit och arbetat tillsammans med ett oerhört spännande och roligt projekt. Det hela förflöt lugnt och smidigt, inga skandaler så långt sleven når. Men vi konstaterade att vi skriver upp större kök och diskmaskin på önskelistan till tomten även i år, för även om det finns gott om hjärterum så vore det inte helt fel med lite mera stjärterum:)
Så inget recept bjuder vi er på idag, men ni kan ju se dagens bild och huvudingrediens som en liten ledtråd för vad som komma skall i morgon... blink, blink!

En riktigt fin fredagskväll önskar vi er alla!
Smaklig spis! / Anki och Håkan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att ni skriver en rad i vårt kök!