söndag 13 mars 2016

Veckomatsedel

En stycken veckomeny är nu sammanställd och färdig att levereras till alla planeringssugna och hungriga människor. Efter lite rotande i vårt receptskafferi har vi kommit fram till att följande deltagare går vidare till vecka elvas meny. Quinoagryta, torskgratäng, kycklingpasta, whiskylax, midoridrink, världens godaste pizzasallad och bananplättar:

Måndag: Vegetarisk gryta med quinoa, sötpotatis, tomater och en massa annat gott. Torsdag: Whiskylax, lika gott och lättlagat som det är spännande! 

Fredag: En giftgrön drink får inviga helgen, det är melonlikören Midori som ger den häftiga färgen! 

Lördag: Godaste hemmagjorda pizzasalladen vi någonsin ätit!

Söndag: Bananplättar som är glutenfria, funkar alla tiders både som frukost, mellanmål
eller efterrätt. 

Tänk att det gick hela vägen för stans eget charmtroll och mellopåg Frans i går kväll! Vilken kille, nu får vi se om han kan lyckas charma resten av Europa lika bra som han lyckades charma Sverige och vi som röstade här. Vi skulle ju vilja skriva att vi satt uppklädda till tänderna i tvsoffan igår och att det tjoades och vrålades av glädje när vinsten var klar, men riktigt så tjusigt var det inte. Fru M som fått kapitulera för förkylningen och låg halvdäckad i soffan, herr M satt och mumsade på ost och kex och log i stället lite förnöjt mellan tuggorna.
Idag finns det ingen rösta att tala om/med för Ankis del och således väntar en lugn och avkopplande söndag för Håkan:)

Vi önskar er alla en smaklig söndag och en matglad vecka!
Smaklig spis! / Anki och Håkan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att ni skriver en rad i vårt kök!