torsdag 25 februari 2010

Jippi

så glad man kan bli över att ha en fungerande blogg igen, kom på att vi saknar det ganska mycket nu när vi vant oss vid att skriva här. Hade en härlig ledig dag igår, hann med både det ena och det andra; storhandling, besök hos Ankis föräldrar och Quizkväll på kvällen med våra goa vänner Anne och Ingemar. Quizkvällen var på Bryggeriets restaurang där vi var och käkade tillsamman i lördags och då bestämde vi oss att prova våra kunskaper. Det var riktigt roligt, även om det var svåra frågor, och att vi dessutom gick och vann gjorde ju inte kvällen sämre precis. Vi kommer absolut att vara med fler gånger och då tar vi nog en middag samtidigt.

Kvällens middag blev inte särskilt upphetsande, en färdiglagad pytt i panna som vi hottade upp med kalkonkorv, bacon och extra potatis. Det är otroligt sällan som det blir halv/helfabrikat här hemma men ibland räcker tiden bara inte till och då är det smidigt med lite hjälp på traven. Hur är det för er, har ni färdiglagat någon gång och gör ni då något för att piffa till det lite?

Så har vi då bestämt vad vi ska bjuda på till middagen på lördag, både varmrätt och efterrätt, men det får ni vänta till helgen för att ta del av... stay tuned!

Ha en fortsatt bra kväll / Anki och Håkan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att ni skriver en rad i vårt kök!