måndag 20 september 2010

Nya köksknivar.

I kväll ska vi på möte i huset där vi bor, vi ska nämligen börja återvinna matavfall så det är ett informationsmöte om det. Middagen får därför bli rester från frysen, en god högrevsgryta blir det och det känns som det verkligen är passande väder för det. Regnet har vräkt ner hela dagen och himlen är ständigt grå. Är det någon av er där ute som också sorterar matavfall? Anki gör det på jobbet så vi har lite kött på benen redan.

Vi tänkte dela med oss av ett bra shoppingtips till er. Vi har behövt att köpa en ny kökskniv ganska länge nu men inte riktigt kommit till skott. Inte förrän igår när Anki loggade in på köpsidan Campadre där vi är medlemmar sedan länge. De hade en kampanj på knivar från Satake och en knivarna har blivit Bäst i test hos både Råd och Rön, ICAs provkök och Expressn/GP. Perfekt för oss så den klickade vi hem en av (plus lite annat...) för endast 285 kronor istället för ordinarie pris som är 475 i butik. Är ni inte medlemmar så är det enkelt att bli det (annars kommer man inte in på sidan), det är helt gratis och man binder inte sej till något köp. De säljer allt mellan himmel och jord men det är under begränsade tider så t.ex är kampanjen på knivarna slut i morgon natt. Andra kampanjer just nu är t.ex köksattiraljer från Rosti Mepal, träningskläder från Craft, kläder från SVEA och inredningsprylar från SIA.

Klicka här på denna länken på hamnar ni hos Campadre. (tro nu inte vi är köpta av dom, vi vill bara dela med  oss till er av denna braiga sida!)


Nu drar vi ner i tvättstugan på möte, ha en bra kväll!

Smaklig spis! / Anki och Håkan

5 kommentarer:

 1. smart! bra köksknivar är ett måste, det finns inget värre än när man får såga sig igenom en tomat, grr.

  SvaraRadera
 2. Bra knivar gör det såå mkt roligare att laga mat!

  SvaraRadera
 3. Oj, vilken bra sida. Och vilka knivar. Har halvbra knivar. Sulle behöva lite alternativa knivar, typ filékniv till fisk och en bra skalkniv.

  SvaraRadera
 4. Har en sådan kniv som jag fick för flera år sedan, den är helt suverän så grattis till ett bra köp!!

  SvaraRadera
 5. Håller med, det är bra knivar. Köpte själv två st. satakeknivar här på vassaknivar, en är en damaskuskniv som jag också
  använder på jobbet ibland, jobbar på kungsholmen deltid i restaurangbranschen.

  SvaraRadera

Tack för att ni skriver en rad i vårt kök!