torsdag 2 december 2010

I dag hälsar vi på hos Mor-Mia

Vi blev inbjudna för ett tag sedan att gästblogga hos Mia som också har en matblogg, Mor-Mia. Hon har bjudit in andra matbloggare att blogga hos henne på torsdagarna så att ni läsare kan få tips på goda fredagsmiddagar. Smart va? Vi kände oss otroligt hedrade över att bli tillfrågade eftersom Mias blogg är en av de som vi kikar in hos ständigt och jämt.

Vi valde att tipsa om ett av våra favortirecept på kassler med rotfrukter, en perfekt fredagsmiddag tyckte vi. Första gången vi skrev om den var i januari, när vi var nya i matbloggsvärlden (för det är verkligen en hel värld) och då hade vi käkat den för att fira att vi haft 100 besökare. Minns att vi var så glada och överraskade över att så många som 100 hade hittat oss och ville läsa det vi skrev. Vi känner faktiskt fortfarande likadant! Era besök och härliga kommentarer gör oss alltid lika glada, tack!


Även om vi hälsar på hos någon annan så kan vi ju inte göra upphåll i vår tomteparad. Så varsågoda, här kommer dagens tomte:

Med jordklotet i hand, planerar han säkert sin julklappsrunda. Eller kanske han behöver lite solsemester?

Ikväll är det inplanerat ett besök på Bryggeriet där det vankas Quizzkväll, årets nästsista. Vi får väl se om det blir av, det finns ju en viss risk för att Quizzmästaren är innesnöad...

Smaklig spis! / Anki och Håkan

8 kommentarer:

 1. Då ses vi hos Mor Mia så får vi se vad ni bjuder på för gott där. Ser att ni också hittat den smarta Print friendly knappen, vad bra det var.
  Gillar verkligen dagens tomte!

  SvaraRadera
 2. jag trodde först det var en grötslev som tomten höll i den andra handen, men det måste väl vara ett förstoringsglas? eller?

  nu ska jag kika in hos mor mia och se vad ni hittat på för gott!

  SvaraRadera
 3. Kaksmulan; Ja, ta en titt in där. Det kan vi förstå, du är ju lite på resande fot just nu...

  Pernilla; Vi tror det ska vara ett förstoringsglas, men vill du hellre ha en grötslev så går nog det oxå...

  SvaraRadera
 4. oooh, ska direkt klicka mig in på mormias och läsa! hur ligger landet med vädret i skåne förresten? vi kör mot köpenhamn om några timmar, hoppashoppas att allt går som det ska!

  trevlig helg!

  SvaraRadera
 5. Då ska jag in till Mor-Mia och kika. Trevlig helg på er!

  SvaraRadera
 6. Charlotta; Gör det. Hos oss är det ljuvligt underbart vinterväder. Strålande sol, blå himmel och iskallt. Hur det är på andra sidan sundet vågar vi inte uttala oss om... Hoppas ni får det härligt!

  Erika; Bra, gör det. Dessamma

  SvaraRadera
 7. Det var trevligt att hitta er även där. Och som vanligt bjuder ni på god mat! Trevlig helg på er!

  SvaraRadera
 8. Remsan; Tack! Visst är det en bra träffplats...
  Desamma!

  SvaraRadera

Tack för att ni skriver en rad i vårt kök!