tisdag 16 juni 2015

Gott till grillat.

Så rotar vi vidare i arkivet och fortsätter vår utgrävning bland recepten vi samlat på oss genom åren, recept på mat som vi tycker kan passa bra till midsommarhelgen. Förrätterna är avklarade, efterrätterna likaså och idag har turen kommit till det som ska ätas däremellan. Vi misstänker att det kommer att tändas en och annan grill (själv är det just så vi gör) och har därför plockat fram olika tillbehör som kan passa till grillat.
Det finns allt från paj och salsa till bröd och sallad, så varsågoda buffébordet är dukat!

Sallad med bland annat kronärtskockshjärtan, potatis och tomater.


Foccacia i två varianterNu är det inte så många stationer kvar för detta tipsartåget med destination Midsommarhelg! Nästa hållplats är faktiskt vid ändstationen och då handlar det om drinkar, både med och utan alkohol, med och utan jordgubbar. Sen lovar vi er att det är sluttipsat för denna gången och att det kommer att dyka upp nya färska recept här i köket igen, istället för återvinningsrecept:)

Smaklig spis! / Anki och Håkan

4 kommentarer:

 1. Ja tack, tar en av varje!
  Trevlig midsommar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut, ta för dig bara:)
   Tack, hoppas du haft detsamma, Kim!

   Radera
 2. Det är ju fantastiskt med återvinningsrecept särskilt när de bidrar med sån inspiration. Ha en fin midsommar! /Anna J

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, det var skönt att höra att vi inte tycks vara tjatiga - vi tycker alltid det är svårt när vi ska göra liknande som detta.
   Hoppas du fick en fin midsommarhelg du också,
   kramar

   Radera

Tack för att ni skriver en rad i vårt kök!