söndag 19 november 2017

Julgodis

Idag har vi samlat alla våra recept på julgodis i ett och samma inlägg, inte för att vi har så fasligt många recept på julgotter men det är ändå så mycket enklare att hitta det man söker när allt är samlat på samma plats.
Att spara recept i samlingsinlägg har tidigare visat sej vara en god idé, både för er och för oss kan det underlätta matlagningslivet en smula, och nu har turen alltså kommit till recepten som hör julen till. För julen är här fortare än vad vi anar och eftersom flera av er börjat leta efter både det ena och det andra till julhelgen, så drar vi igång nu och börjar resan mot jul med en påse julgodis i handen!


Framöver väntar fler samlade julrecept, vi har tänkt oss att bjuda på julbak, julefterrätter (jo då, det finns mer än risgrynsgröt) och "på vårt julbord" - ett lite matigare samlingsinlägg. Våra recept på sillinläggningar har vi föst samman redan sedan tidigare, en synnerligen tidssparande idé 😉😉

Ha nu en fortsatt skön söndag allesammans och en alla tiders bra ny vecka, så ses vi snart igen!
Smaklig spis! / Anki och Håkan

8 kommentarer:

 1. Hej, när jag klickar på länken
  Chokladbräck med Oreo och polkagrisar kommer bara en bild upp inte inlägget med receptet!
  Vänliga hälsningar
  Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Maria, tack för att du uppmärksammade oss på missen, det ska vara rätt och fungera nu 😊😊😊.
   Ha en fortsatt fin kväll

   Radera
 2. Så många goda recept, tack för inspiration. Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Varsågod, det var så lite så ;)
   Kram på dej

   Radera
 3. Julgodis är roligast att göra. Själv äter jag inte så mycket av det. Men några tryfflar till ett glas portvin, det tar jag gärna. De däringa pärontryfflarna ser ju mumsiga ut. Måste nog provas i år! Pusselipuss!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja inte är det tråkigt i alla fall;) Det är ju dessutom extra roligt när man kan glädja någon annan med godsakerna man tycker är roliga att göra.
   Pösselipöss på sej

   Radera
 4. Herregud vad mycket gott! När jag läser andra bloggar ser jag att folk dricker glögg och äter pepparkakor till höger och vänster och jag har knappt hunnit reflektera över att det är ju snart. Gaaah. Det har varit lite för mycket av typ allt den senaste tiden. Kramar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Nja, vi får väl erkänna att vi inte fått något gjort här hemma vi heller som har med tanke på jul att göra. Visst, dunderglöggen från i fjol har Håkan sippat en del på tillsammans med köpepepparkakor (heja Nyåkers;) men precis som för er har det varit liiiite mycket av andra saker. Men så är det i bland i livet, man får välja och prioritera och jul blir det oavsett hur och när vi börjar och vad vi gör <3
   Kramar på dej!

   Radera

Tack för att ni skriver en rad i vårt kök!