lördag 6 mars 2010

Nja...

Igår var vi hemma hos Håkans bror som bjöd på köpesmörgåstårta från ett café i staden. Den var väl helt okej, lite torrt bröd och kanske för tunna citronskivor men annars var vi nöjda. Nästa gång vi blir sugna på smörgåstårta så ska vi göra den själv, för hur svårt kan det egentligen vara? Vi har ett gammalt recept som Ankis mamma alltid använde förr och det ska vi leta fram när andan faller på.


Vinet som vi drack var däremot en riktig höjdare och det ska vi absolut dricka igen, bra till fisk och skaldjur. Ett vitt vin från Australien, De Bortoli, nr 6403 för den ringa summan av 69 kronor, med beröm godkänt.


Så, då är frukosten avklarad, vi har bloggat lite och Håkan har börjat inventering av vår frys. Vi brukar ha koll på vad som finns genom en lapp där vi skriver ner vad som läggs i frysen och sen stryker vi det vi tar ut. Men ibland så slarvar vi så efter ett tag så får vi kolla igenom vad vi egentligen har hemma. Vad som bjuds till middag ikväll vet vi ännu inte, det får vi se när vi vet vad vi kan välja mellan...

Ha en härlig lördag! / Anki och Håkan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att ni skriver en rad i vårt kök!