lördag 16 juli 2016

ICAvego med sponsrad video

I dag har vi besök här i Mårtenssons kök av tv-kändisen Paul Tilly, ni känner säkert igen honom som Ulf från ICAs reklam som blivit en väldigt populär följetong på tv. ICA ligger ju oss varmt om hjärtat, speciellt Håkans av förklarliga själ (är man ICA-anställd så är man) och när vi sedan ser Paul tar sig an Sveriges kommun där mest kött per hushåll säljs, i ett försök att få kött-gillarna att äta och dessutom gilla vegetarisk mat, då smälter vi allt!

Vi äter just nu ca 60 kilo kött om året i Sverige per person, köttintaget har ökat med ca 13 kilo på de senaste åren - helt otroligt! Att Håkan jobbar som charkuterist är ju ingen hemlighet men det är ju ingenting som hindrar oss att faktiskt äta vegetariskt och det är något vi gör minst en gång i veckan, i det Mårtenssonska köket. Det finns fantastiskt mycket goda vegetariska middagar att njuta av och man blir mätt, för det är väl en av de vanligaste fördomarna som finns när det gäller vegetarisk mat.

Men ibland är den där inspirationen och uppfinningsrikedomen inte på topp så då kan ju lite hjälp på traven sitta fint, speciellt de dagarna när man inte har så otroligt mycket tid till köksarbetet är det skönt att kunna ta till något som redan är förberett och som bara behöver tillbehören fixade. Japp, även matbloggare tar genvägar ibland:) Själv har vi faktiskt provat både grönsaksbullarna och champinjonburgarna och vi blev minsann positivt överraskade över att de var så goda som dom var!

Smaklig spis! / Anki och Håkan

I samarbete med ICA

2 kommentarer:

 1. Jag köper också ibland färdiga grönsaksbullar eller -biffar och de smakar riktigt gott :)
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, visst är det smidigt att ha på lut ibland när tiden är knapp;)
   Kramar

   Radera

Tack för att ni skriver en rad i vårt kök!