söndag 10 december 2017

Våra recept på julmat

Mårtenssons resa mot julbordet fortsätter framåt, vår vanliga veckomatsedel har ju som bekant ledigt och vikarierar gör under tiden "receptsamlingar med smak av julen". Vi startade resan med recept till julbaket, fortsatte till julgodis, vidare via efterrätter i juletider, för att idag nå fram till ett lite matigare inslag, nämligen maten som vi har på julbordet.
Här finns allt med, från julskinkan och Janssons till den hemgjorda leverkorven och pajen med bryssekål. Ja nästan alla våra recept på julmat hittar du här, våra recept på sillinläggningar har vi samlat ihop sedan innan, så det är bara att hugga in och låta er inspireras:
Fläskkorv / kokkorv Tro nu för all del inte att vi har alla rätterna här ovan på vårt julbord varje år, nej bevare oss väl - då hade vi fått ta in på någon form av julmatsavgiftningsklinik i mellandagarna! Men vid ett eller annat tillfälle har de här recepten på julmat använts genom åren, både med och utan matblogg, så dom är alla provade och klart godkända av det Mårtenssonska julköket 🎅😋

Fortsatt skön söndag och en riktigt bra vecka, önskar vi er!

Smaklig spis! / Anki och Håkan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att ni skriver en rad i vårt kök!